Våra leverantörer

Lundins kök

Lundins kök är ett genuint familjeföretag med anor från 1930 då nestorn Arthur Lundin började tillverka möbler i Hestra i Småland. Under 1960-talet renodlades verksamheten då man övergick till att börja tillverka köksinredning. Idag drivs företaget av tredje och fjärde generationen Lundin, som ständigt jobbar på att förbättra och utveckla produktionen. Fokus ligger alltjämt på att tillverka skräddarsydda och hållbara inredningslösningar med hög kvalitet.

Besök Lundins kök

Tre sekel

Gemensamt för alla produkter från Tre Sekel är att de är tillverkade i högsta hantverksmässiga kvalitet i City Möblers anrika fabrik i Tibro. Materialet är till största delen massivt björkträ – noggrant utvalt från skogar i Västergötland, Värmland och Dalsland. En grundtanke med Tre Sekel är att god design och högklassigt hantverk alltid passar in i alla slags miljöer och interiörer – oavsett från vilken epok i historien som möblerna härstammar.

Besök Tre sekel

Andra leverantörer

Gemensamt för alla våra leverantörer är att de är valda med omsorg. Vi vill att du skall vara lika nöjd med din affär hos oss idag som om ett år, 10 år eller varför inte 20 år. Du skall veta vad du kan förvänta dig och känna dig trygg med att det finns service och support att tillgå även efter montering och installation är klar.