Om oss

Heed & Thom Design i Göteborg har sedan 1991 funnits och verkat i finast tänkbara Göteborgsmiljö. I det gamla tullpackshusets norra gavel, den del som vetter mot Operan, och helt nära Göteborgs Maritima Centrum låg Heed & Thom Designs ursprungliga utställningslokal. Numera finns vi på Tagenevägen 62. Från början visade man enbart Mobalpa-kök här men sedan 1996 har man även visat Kvänum-kök på denna adress. Heed & Thom Design drevs av Agnetha Heed och Pelle Thom och det är Pelle som svarar för Heed & Thom Design medan Agnetha tar hand om Heed & Thom Interiör.

Heed & Thom Designs arbetsmetod

Vi är ett verktyg för dig att förverkliga dina drömmar med ditt hem…

När du har behov av ett nytt kök, ett nytt badrum, tvättstuga, uterum eller praktiska och vackra skjutdörrs-garderober skall du givetvis undersöka vad Heed & Thom Design har att erbjuda just dig. Vi sätter dig som kund i centrum och kan erbjuda dig den design som utgår från dina behov och som dessutom väver in hög kvalitet, kunnande och servicenivå som allt sammanslaget ger Heed & Thom Design en särställning i Västsverige.

Vi strävar efter att alla våra kunder skall få det där ”lilla extra” som kan vara svårt att definiera, men som innefattar lust och glädje. Dessa positiva känsloyttringar uppstår dock inte om inte grunden är fast och denna grund är hos oss byggd på oklanderliga tekniska lösningar och av kvalitet som varar i många år i det vi levererar. Våra samarbetspartners/leverantörer har vi valt med stor omsorg och dessa är var och en ledande inom sitt område. Läs mer om dem här.

Heed & Thom Design

Jag heter Pelle Thom och är den drivande kraften bakom Heed & Thom Design. Är du i behov av ett nytt kök, ett nytt badrum, tvättstuga eller praktiska och vackra garderober? Vi på Heed & Thom Design i Göteborg har vad du behöver.

Vi sätter dig som kund i centrum och kan erbjuda dig den design som utgår från dina behov och som dessutom väver in hög kvalitet, kunnande och hög servicenivå. Välkommen som kund hos oss!

Pelle Thom